Bedrijven in Joure

Joure, een plaats midden in Friesland gelegen tussen de prachtige Friese meren. Bedrijven in Joure zijn hier heerlijk centraal gelegen op een knooppunt waar veel verkeer langskomt. Een perfecte gebied dus! Deze plaats staat misschien wel het meest bekend om de Douwe Egberts koffie, Friese ballonfeesten en grote rotonde. Toch heeft dit dorp veel meer te bieden dan dat. Het is een plaats met veel geschiedenis, wandelroutes en leuke eetgelegenheden. Bedrijven in Friesland zijn daarom ook erg leuk om te bezoeken samen met een bezoek aan dit dorp.
Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

Friese Ballonfeesten in Joure

Elk jaar is er een bijzonder evenement waar veel bedrijven in Joure aan samenwerken. Op de Friese ballonfeesten zie je vele heteluchtballon opstijgen in alle vormen en maten. Zo zie je niet alleen de standaard luchtballon voorbij komen, maar ook de Rembrand, Bert/ Ernie figuur of een raceauto. Elk jaar is anders en er komen luchtballoneigenaren en bezoekers van heel de wereld op af. Erg gezellig en zowel gratis als betaald goed te zien. Het feest begint meestal eind Juli en duurt ongeveer 3 dagen. Naast de ballonnen zijn er ook optredens en andere activiteiten in deze omgeving. Dus ook voor de avond is er nog genoeg te doen.

Restaurants in Joure

Er zijn in deze mooie plaats verschillende locaties waar bedrijven in Joure een restaurant of horeca gelegenheid met succes runnen. Niet alleen midden in de stad kan je heerlijk eten, ook als je iets buiten de stad gaat zul je prachtige restaurants in de rustige omgeving vinden. Een restaurant is dus ook zo gevonden. Of je nu een pizzeria of een heerlijk Spaanse gerecht wil proeven. Er zijn mogelijkheden genoeg. Twijfel je toch nog? Bekijk dan nu alle restaurants in Joure. Wil jij vol genieten van de natuur of zoek jij een bedrijf in Joure? Bekijk dan hier alle mogelijkheden en selecteer één van de categorieën in de zoekfunctie. Op bedrijven Friesland vind je vele bedrijven waar jij mogelijk naar op zoek bent op een simpele en eenvoudige manier. Zodat ook jij het beste kan vinden wat bij jou past. Vind bedrijven in Joure makkelijk en snel: een website voor en door ondernemers.