Bedrijven in Heerenveen

Door alleen al alle sportieve bedrijven is Heerenveen een dorp dat gewoon een bezoek waard is! Schaatsen, voetballen, turnen: alle beroemde sporten worden hier op hoog niveau beoefend. En met veel succes! Een inspiratie voor vele. Naast de sportieve kant heeft het Friese dorp een natuurlijke omgeving met prachtige bossen, meren en musea's. Bedrijven in Heerenveen zijn er in alle vormen en maten te vinden. Waar ben jij naar op zoek?
Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

Restaurants in Heerenveen

Even rustig lunchen of koffie/ thee drinken? Sfeervolle bedrijven die het gezellige en knusse terugbrengen in jouw omgeving. Van kleine bistro tot aan verschillende horeca gelegenheden: ook in de horeca zijn veel bedrijven in Heerenveen actief. Overal is wel een geschikte plek te vinden waar jij de sfeer, rust, gezelligheid of de drukte kan vinden. Een overzicht van alles vind je bij restaurants in Heerenveen.  

Natuur en cultuur Heerenveen

Naast sport en natuur staat Heerenveeen bekend om diverse rijksmonumenten. Zo heb je bijvoorbeeld de Oenemastate, een stins gebouw dat vroeger een landhuis was. Er zijn meer dan 30 rijksmonumenten te vinden in deze omgeving. Ook aan museums mag het niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan de Belvedère: naast een museum ook een prachtige toren midden in het natuurgebied Oranjewoud. Door deze omgeving worden vele bedrijven in Heerenveen geïnspireerd. Denk aan kunstenaars, sporters maar ook huizenbouwers. Altijd is er wel iets te doen in deze omgeving. En wat voor weer je ook hebt: de natuur blijft prachtig. Zeker de moeite waard om dit samen met je partner, gezin of werksfeer op te zoeken en volledig te ontdekken.