Bedrijven in Harlingen

Zon, zee en een strand, bedrijven in Harlingen liggen op een prachtige locatie. Hoewel het in de winter hier juist heerlijk rustig is, is dit in de zomer een ware ontmoetingsplaats. Met een stad met veel geschiedenis, prachtige huizen en vele boten is dit natuurlijk geen verrassing. Bekijk hieronder de bedrijven in Harlingen en vind direct hetgeen wat je zoekt!
Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

Restaurants in Harlingen

Vol van visrestaurants, pizzeria's en nog veel meer: heerlijk genieten van verse producten. Niet alleen vis maar ook andere producten worden hier vooral lokaal gehaald. Een genot voor jouw mond. Daarom is het ook echte de moeite waard om deze plaats op te zoeken ook een restaurant te bezoeken. In de winter zijn er vaak acties 2 voor de prijs van 1: een slimme manier om ook deze plek op een goedkope manier te beleven.

Uitwaaien aan zee

Naast de heerlijke restaurantjes kun je in Harlingen lekker uitwaaien aan de zee of de oude verdedigingswerken bekijken. Ook is vanuit deze stad de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling binnen no-time te bezoeken. Daarnaast is dit een van de elf steden van Friesland en zijn er diverse bezienswaardigheden zoals de vuurtoren en het beeld de Stenen Man. Een plek om tot rust te komen en de zeelucht in te ademen. Bedrijven in Harlingen zijn er genoeg in alle vormen en maten. Zowel gericht op de zee, toerisme als ook de eetgelegenheden worden druk bezet. Toch is er nog genoeg plek over voor anderen om hun droom na te jagen. Hierboven zijn alle bedrijven in Friesland, Harlingen te vinden zodat ook jij de beste match voor jouw opdracht kan vinden. Nieuwsgierig naar andere steden? Bekijk ze dan via de overige links op de homepage.