Bedrijven in Dokkum

De laatste stad van de Elfstedentocht, dat is Dokkum. Een stad waar de kruidenbitter Berenburg zijn oorsprong heeft gevonden, de prachtige Friese wouden omheen liggen en veel monumenten te vinden zijn. Bedrijven in Dokkum zijn door onder andere deze prachtige eigenschappen goed te vinden in deze omgeving.
Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

Restaurants in Dokkum

Typisch ontspannen na bezoek aan één van de bedrijven in Dokkum? Of ben je op zoek naar een leuke wandeling gevolgd door een verfrissend drankje? Het centrum van Dokkum is vol van bedrijven met passie voor eten. Zorg dat jij de juiste tent vind voor jouw gelegenheid. Of je nu juist de rust op zoekt of je een hele avond door wil feesten: er is voor iedereen wat wils.

Natuur en omgeving

Genieten van de Friese wouden, de zee of gewoon het platteland is in dit mooie natuurgebied een dagelijkse kost. Door een prachtige combi van steden en straten maar ook rust en ruimte krijg je een plaatje dat niet veel meer in Nederland te zien is. Daarnaast is ook hier veel geschiedenis te vinden. Door de vele monumenten kan je ook hier rustig een hele dag genieten van geschiedenis, museums, bossen, zee of lekkere meertjes. Blijf jij aan de waterkant zitten of ga jij vol het bos in?